Danijela Dvornik na društvenim mrežama nerijetko dijeli isječke iz privatnog života, a ovog pute prisjetila se uspomene iz mlađih dana. Naime, podijelila je svoju fotografiju staru 35 godina, a koju je zabilježio njen prerano preminuli suprug, Dino Dvornik.

'2.5.1989., Dubrovnik. Fotografirao DINO', kratko je napisala.

Danijela Dvornik
Instagram 

Istu fotografiju ubrzo je na svom profilu podijelila njezina i Dinina kći, Ella Dvornik, koju je majčina fotografija oduševila.

'Dvije teze. Najopasnije i najjače žene su one koje mogu isfurat kratku kosu i koje izađu van bez torbice', napisala je Ella.

Inače, Danijela i Dino vjenčali su se upravo 1989., a njihova sreća trajala je sve do 2008., kada je kralj funka preminuo. Njegova udovica posljednjih nekoliko godina živi na Braču, a ne skriva koliko joj život na otoku godi.

Kako je Danijela Dvornik izgledala 1989?
Instagram 

Nedavno se pohvalila pripremom večere nakon cjelodnevnog rada u kući, a njeni obožavatelji nisu mogli ne primijetiti luksuzno uređenje Danijeline kuhinje. Zidovi su žute boje, a za kuhinjske elemente Danijela je izabrala sve popularniju crnu boju, koja odlično pristaje uz pločice s različitim uzorcima.

'Nakon cjelodnevnog rada u kući i oko kuće zaslužila sam večeru koju sam naravno, sama sebi pripremila', napisala je.

Fotografije Danijeline kuhinje pogledajte u galeriji:

Instagram Kuhinja Danijele Dvornik